Kategorier

Bloggere

HavørredJam i Gribskov Kommune

Lørdag d. 2. november indbyder vi til årets hyggedag over dem alle. Det foregår på campingpladsen Kongernes Feriepark, der ligger i Gribskov Kommune. Dagen byder på super interessante foredrag og kastedemoer – og hele dagen er der mulighed for at afprøve og teste det lækreste kystgrej landet byder på. Du skal bare komme forbi og hygge dig med ligesindede og snakke om fiskeri og grej!

Arrangementet er for alle og er gratis – eneste betingelse er, at du er vild med kystfiskeri efter havørreder J

Ideen er, at du bare kommer og går, som du har lyst – så kig på programmet herunder og se, hvad du finder interessant. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at blive hele dagen, det vil kun være hyggeligt J

På den udendørs kastebane kan du afprøve diverse lækkert kystgrej, og der vil tillige være fluekastedemoer et par gange i løbet af dagen. Ydermere vil der være mulighed for at afprøve diverse spinneagn i poolen.

Claus Eriksen fra Fyn, der i havørredkredse er kendt for at være særdeles giftig herre med en fluestang i hånden, kommer og holder oplæg. Claus er bl.a. en af hovedpersonerne i filmene om Havørredens Hemmeligheder.

Den anden oplægsholder er Lars Kyhnau Jensen. Lars er kendt som en giftig mand at slippe løs på kysten med en spinnestang i hånden, hvor han bla. er kendt for et givtigt dagsfiskeri i sommermånederne og et vildt vinterfiskeri, der ofte foregår på mudderbunden.

Derudover kommer Henrik Mortensen og afholder en kastedemo. Henrik har undervist i stort set hele verden og er i dag uden sammenligning en af de mest anerkendte fluekasteinstruktører i branchen.

Ligeledes laver Henrik Haupt fra Copenhagen Fly Casting Club også kastedemo. Efterfølgende kan man få råd og vejledning af nogle af klubbens instruktører.

Og endelig kommer et par af Danmarks bedste fluebindere, Kern Lund, Mathias Rosenmejer Ibsen og John Mortensen, der også er nogle af nordkystens dygtige fluefiskere.

 

Dagens faste program:

  • 09.30: Dørene åbnes og vi har kaffe og et rundstykke til de morgenfriske.
  • 10.15: Kastedemo ved Henrik Mortensen, Salmologic.
  • 11.15: Rune Hylby “Den Sjællandske Grusbande – frivillige hænder til flere havørreder”
  • 12.15: Claus Eriksen ”De 3 største kystfluefejl som Claus begår gang på gang, og historien om maskinpistol-fiskeren…”
  • 13.30: Kastedemo ved Henrik Haupt, Copenhagen Fly Casting Club.
  • 14.20: Lars Kyhnau Jensen “Aha-moments fra kyst og båd”.
  • 16.30: Jam slutter for i år. Vi ses til næste år!

De kreative fluebindere Kern Lund, Mathias Rosenmejer Ibsen og John Mortensen sidder dagen igennem og binder effektive kystfluer – kig forbi deres stande.

I baren på campingpladsen kan der købes mad og drikkevarer til yderst fornuftige priser. Der ydes 15% rabat på overnatning, når man deltager i Havørred Jam. Se mere om mad og overnatning længere nede i teksten.

Vi ses til en fed Jam!

 

Praktiske informationer vedr. overnatning og mad.

For dem som har lyst at overnatte kan man også bestille mad – dette skal dog bestilles på forhånd, jf. nedenstående.

 

Maden:

Dagens ret fredag aften: Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål, kartofler og brun sauce. 79,-

Dagens ret lørdag aften: Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og bearnaisesauce 79,-

Frokost lørdag: Club sandwich 65,-

Ovenstående SKAL bestilles på forhånd, så campingpladsen kender antallet. Ovenstående bedes bestilt på mail: restaurant@kongernesferiepark.dk med angivelse af, hvad der ønskes samt antal.

Ellers er der div. andre småretter til frokost og i løbet af dagen, såsom pølser, toast m.m. som ikke skal bestilles på forhånd. Drikkevarer købes også i baren.

 

Overnatning:

Alle deltagere, udstillere, arrangører m.m. kan booke alle overnatningsfaciliteterne i Kongernes Feriepark med en rabat på 15%.

2 pers. Hytte 295,- kr.

4 pers. Hytte 395,- kr.

6 pers. Hytte 695,- kr.

8 pers. Hytte 795,- kr.

Alle hytter er uden bad og toilet. Sengetøj og linned skal selv medbringes eller lejes. Elforbrug afregnes efter måler.

Dobbelt værelse m/bad og toilet 595,- kr. Her er sengetøj, linned, rengøring og el. inkl. i prisen.

Poollejlighed m. 2 soveværelser og bad og toilet 895,- kr. Her skal der medbringes linned samt betales for elforbrug efter måler.

Dette bookes og betales direkte på Kongernes Ferieparks hjemmeside: www.kongernesferiepark.dk

Rabatten på 15% refunderes, når man ankommer.

 

Adressen er:  

Helsingevej 44, 3230 Græsted