Kategorier

Bloggere

En strålende ”Sol over Lejre”

I løbet at maj måned forløb en lang række events og tiltag med omdrejningspunkt i egnsretten ”Sol over Lejre” og en fejring af fjorden, natur og råvarer. Et af de mange tiltag var fotokonkurrencen ”Sol over Lejre” hvor #soloverlejre blev benyttet på de sociale medier.

Vinderne blev Dennis Holm Larsen, Jannik Egelund og Anders Rugbjerg Hoppe, der havde leveret fine billeder, som emmede lang væk af hyggelig fiskestemning i fjorden.

De vandt alle tre en fed gavekurv som indeholder en fiskestang, lidt hornfiskeblink og en røgovn fra Abu Garcia, røgsmuld, en bakke æg fra Hegnsholt, seks Herslev Bryg, Rugbrød fra Ravnshøjgaard, lokalt økologisk grønt og en flaske æblemost fra Olsens Cider. Det eneste, der mangler, er fisken – men den må de bare fange selv!

Ud over fiskekonkurrencen har der været tiltag på Restaurant Herthadalen, Gershøj Kro og Skomagerkroen og flere events, hvor man har kunnet prøve kræfter med fiskeriet eller lære om fisk og andre dyr og planter, der trives i og ved fjorden.

Der er i øvrigt mange gode meldinger om makreller i fjorden, så hvis du ikke har fået nok Sol over Lejre, kan du jo se at fange en makrel og gi den en gang røg, lir og sol på toppen!

Du kan se alle de tilmeldte billeder her:

Instagram: https://www.instagram.com/explore/tags/soloverlejre/

Facebook: http://bit.ly/2xf8SsR