Kalender

Maj 2017

Sjællandsmesterskaber i havfiskeri 2017

  • 21. maj 2017
  • 07:45 - 14:45
  • Helsingør Statshavn

ikke-navngivet2Der indbydes hermed til det første åbne Sjællandsmesterskab i havfiskeri for 4-mandshold og individuelt.

Tid og sted: Søndag d. 21. maj kl. 07.00, hvor indskrivning og lodtrækning om pladserne starter. Der er afgang senest kl. 7.45 og hjemkomst senest kl. 14.45. Bådene sejler fra Helsingør Statshavn (samlingssted: Pladsen mellem havn og kulturværftet).

Tilmelding:

Tilmeldingsblanket (vedlagt / vedhæftet) skal udfyldes og sendes til Ejvind Hartmund, Nordre Parkvej 20, 3200 Helsinge / mail: ejvind@hartmund.dk. Ved anmeldelse af hold skal deltagerne være medlemmer af samme forening, og hver forening kan højst tilmelde 3 hold á 4 personer. Deltagerne registreres i den rækkefølge vi modtager betaling. Når de første 70 er tilmeldt vil der blive lukket for yderligere tilmelding. SIDSTE TILMELDING 1. MAJ 2017.

Betaling:

Betaling sker ved bankoverførsel til konto 6301 1642804 i Handelsbanken, Helsinge afd. med kr. 1.700 pr. hold og kr. 425 for individuelle deltagere. Husk at angive forening / hold eller navn ved betalingen.

Konkurrenceregler:

Der fiskes med turbådene ”Arresø” og ”Havstrygeren”. Der fiskes efter et pointsystem som giver 20 point pr. art + 1 point pr. påbegyndt 0,100 kg af den samlede indvejede vægt. Højeste antal point vinder. Der henvises i øvrigt til konkurrencereglerne, som udsendes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb sammen med kvittering for deltagelse.

Præmier

Der udsættes et antal præmier i forhold til antal deltagere. Yderligere kæmpes om en vandrepokal udsat af Nordsjællands Kystlivredningstjeneste.

Kvalificering til DM i havfiskeri – gælder kun for medlemmer af DSF:

De 15 bedste hold fra foreninger, som er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har mulighed for at kvalificere sig til DM i havfiskeri, som afholdes på Lillebælt lørdag d. 16. september. Yderligere kan et antal individuelle deltagere tilmeldes DM.

Vel mødt til det første åbne Sjællandsmesterskab!

 

 

Lystfiskeriets Dag på Roskilde Oplevelseshavn

  • 21. maj 2017
  • 11:00 - 15:00
  • Roskilde Oplevelseshavn

skaermbillede-2017-05-19-kl-08-34-28Igen i år fejrer ROLK Lystfiskeriets Dag. Det sker ved Roskilde Oplevelseshavn (ved platformen).

Dagens program:

1. Naturvejleder Cæcilie vil fortælle og vise os, hvordan man laver pesto og salat af Kællingehavens urter.
2. Vi ryger hornfisk og bager naturbrød i vores nye ovne.Der er sjove konkurrencer for børn.
3. Alle kan låne en fiskestang og forsøge at fange en hornfisk fra havnens moler.
4. Vi udlodder rigtig mange og flotte præmier.
5. Hall Thiman fra Skælskør, som er kendt for sine udskæringer af træfugle, vil arbejde på havnen denne dag.

Havnen er som regel fyldt med en masse mennesker, og det giver os mulighed for at fortælle om ROLK og glæden ved lystfiskeriet.