Kategorier

Bloggere

VisitNordsjællands Outdoor Guide er nu online

outdoor-guide-2017

VisitNordsjællands nye Outdoor Guide, som er fuld af spændende og medrivende oplevelser i naturen, ligger nu som bladrekatalog på VisitNordsjællands hjemmeside:

https://issuu.com/sebastiansejer/docs/vn_outdoor_guide_2017_final?e=1338683/43434038

20 sider i Outdoor Guiden er dedikeret lystfiskeri langs Den Danske Riviera, hvor man kan fiske efter alt fra aborre og gedde til havørred, fladfisk og torsk. Outdoor Guiden indeholder i tillæg en masse pladsbeskrivelser, som kan være nyttige at få fingrene i – især, hvis man er til fiskeri efter kystens sølvtøj.

Ellers er der masser af inspiration at hente, hvis man har en aktiv ferie til lands eller til vands i tankerne – med cykling, vandring, surfing, havkajak, golf eller klatring i Nordsjælland.

Outdoor Guiden kan bestilles på VisitNordsjællands hjemmeside på følgende link: http://www.visitnordsjaelland.dk/product-details/19427

Guiden er gratis, man betaler kun for portoen.

Outdoor Guiden distribueres ud til nordsjællandske campingpladser, hoteller, vandrerhjem, turistinformationer, tankstationer, havne, bådudlejere, biblioteker m.m.

Oplaget er på 20.000 eks i en fælles dansk/engelsk/tysk version.

Det er VisitNordsjælland, der står bag produktionen, og den er annoncefinansieret af det nordsjællandske turismeerhverv.