Kategorier

Bloggere

Tilmelding til årets DM i Makrelfiskeri er nu åben

logoSidste års Makrel Festival og DM i Makrelfiskeri blev en bragende succes med massivt fremmøde, godt vejr, højt humør, og masser af sprælske makreller, som blev præmieret med flotte sponsorpræmier.

I weekenden den 15. – 16. august 2015 vender Makrel Festivalen og DM i makrelfiskeri så tilbage, og der er nu åbent for tilmeldingen. Den foregår ligesom sidste år via hjemmesiden www.makrelfestival.dk.

JO_01020_0305Arrangementet er et samarbejde mellem Visit Odsherred, Sjællands Odde Havneforening, Odsherred Sportsfiskerforening og initiativtageren Fishing Zealand, og det vil være en weekend med masser af indbyrdes konkurrence, spændende events, aktiviteter, oplevelser og festligheder for børn og voksne.

Alle kan deltage i DM i makrelfiskeri. Man kan fiske fra småbåde, kajak, kutter eller sågar fra selve Sjællands Odde. Flere dygtige småbådsklub-fiskere forventes at deltage igen i år, men alle kan være med uanset erfaring. Der vil være individuelle kategorier for enkeltpersoner, børn/juniorer og teams, og Garmin og Pure Fishing har igen meldt sig på banen som hovedsponsorer. Derudover er der ekstra præmier til største makrel fra henholdsvis kajak, kutter eller taget på flue. Den imponerende præmieliste kan ses her.

JO_01020_0237– Vi har hele tiden været meget positive overfor projektet og sidste år viste arrangørerne at Makrel Festival er kommet for at blive. Vi er stolte over at støtte projektet og være en del af det, fastslår Christen Stenild, salgschef hos Pure Fishing i Danmark, hvorunder Penn tilhører.

– Jeg hyggede mig gevaldigt sidste år til Makrel Festivalen og glæder mig allerede helt vildt til dette års arrangement, lyder det fra Søren Vesth fra Garmin. – Garmin kommer til at være med hele vejen med deltagere, demostand og selvfølgelig en masse præmier til de dygtige fiskere.

Selve reglerne for konkurrencen og tilmeldingen kan du finde her.

JO_01020_0389Sjællands Odde Lystbådehavn, der vil danne rammen om selve Makrel Festivalen og DM i Makrelfiskeri, vil summe af liv, og her vil der i særdeleshed være fokus på kulinariske oplevelser. Lokale restauratører vil have specielt tilrettelagte menuer, og man vil også kunne deltage i madlavnings- og røgningskurser med udgangspunkt i makrellen og egnens lokale råvarer. For gæster og turister betyder det med andre ord, at der vil være rig mulighed for at få en smagsprøve på, hvad makrellen og Sjællands Odde kan tilbyde.

– I VisitOdsherred er vi rigtigt glade og stolte over, at Makrel Festivalen blev så stor succes sidste år og vi ser i høj grad frem til gentagelsen i år. Festivalen er med til at brande Odsherred som en lystfiskerdestination, og skaber omsætning i ydersæsonen, hvilket der er mange der er rigtig glade for, fortæller turistchef Hans-Jørgen Olsen fra Visit Odsherred.

Jeg glæder mig i hvert fald også og håber vi ses!

Supplerende informationer kan findes på Makrel Festivalens officielle hjemmeside.