Kategorier

Bloggere

FZ inviterer til ”Havørredjagt på kysten og i fjorden”

IMG_0719Forårsfiskeriet står for døren, og det er på denne årstid, at dagsfangster med både mange og store fisk kan gøres – så tag med på kursus og få guidernes fif og tricks til at fange kystens sølvtøj. Der er stadig et par ledige pladser på kurset, så skal du med?

Bag kurset står to af Fishing Zealands fiskeguider; Claus Eklundh Christensen (fiskekurser.dk) og Niels Lagergaard Pedersen (fishingguidedenmark.dk). Desuden deltager FZ-guide Lars Juel Hansen (seatrout4you.com) som fiskeguide.

Kurset vil fremover være en tilbagevendende begivenhed både forår og efterår, hvor kurset vil ligge i henholdsvis april og oktober måned.

Har du lyst til en fantastisk og hyggelig weekend i havørredens tegn så tag med på et lærerigt fiskekursus og få spændende og inspirerende undervisning ved Odsherreds smukke kyster, som har nogle af Sjællands bedste kyststrækninger.

Kurset er tiltænkt både erfarne og mindre erfarne ud i kystfiskeriets glæder og henvender sig til både flue- og spinnefiskere. På kurset vil du blive klædt på til selv at få succes på kysten og i fjorden fremover.

Rørvig Centret danner rammen for kurset og er valgt som udgangspunkt på grund af dets gode faciliteter og unikke beliggenhed tæt på både Isefjorden og den åbne kyst.

Kurset starter fredag aften med lækker to-retters menu i Rørvig Centrets restaurant efterfulgt af foredraget ”Genveje til havørred succes” af fiskeguiderne.

Lørdagen stater med teori, hvorefter den står på fiskeri hele eftermiddagen. Lørdag aften er der igen lækker to-retters menu i restauranten. Lars Juel Hansen holder lørdag aften foredrag om tips og tricks til Isefjordens og kystens ørreder, hvor Lars ligeledes gennemgår sine fiskepladser i fjorden.

Søndag tager vi igen på kysten. Som dagen før og afhængig af deltagernes individuelle interesser, står guiderne klar til at instruere i alt fra kaste- og fisketeknik til gennemgang af diverse set-ups og rigs.

På kurset vil du møde ligesindede og forhåbentligt skabe et netværk af fiskeglade folk. Ligeledes vil der være rigelig tid til at gennemgå alle kursisters grej og få det optimeret.

I prisen er alt inkluderet, dvs. kost, logi og undervisning til den netto sum af 2395 kr. (drikkevarer er dog ikke inkl. i prisen).

Har man ikke tid hele weekenden, kan man også deltage fra lørdag formiddag til søndag eftermiddag til en nedsat pris – 1895 kr.

Læs mere om kurset på guidernes hjemmesider på henholdsvis http://fishingguidedenmark.dk/fiskeri-kurser/weekend-kursus-rorvig/ og http://fiskekurser.dk/kurser/kurser-kystfiskeri-efter-havoerred/weekendkurser/rorvig.html