Kategorier

Bloggere

Endnu et succesrigt havørredkursus

IMG_1170-1Fishing Zealand kurset ”Havørredjagt på kysten og i fjorden” er netop blevet afholdt med stor succes.

12 videbegærlige kursister havde tilmeldt sig vores kursus på Rørvig Centret d. 17.-19. april, og flere fik landet deres første havørred fra kysten denne weekend. Der var en særdeles god stemning på kurset, og udover masser af teori og ikke mindst praktisk fiskeri, var der også god tid til hygge og socialt samvær. Da vi sluttede søndag eftermiddag, var det en flok glade kursister, der tog afsked med guiderne. Alle følte, at de havde fået masser af ny inspiration og viden om kystfiskeriet, og især guidernes foredrag om kyststrategi vækkede stor opsigt og spørgelyst.

Bag kurset står to af Fishing Zealands erfarne fiskeguider; Claus Eklundh Christensen (fiskekurser.dk) og Niels Lagergaard Pedersen (fishingguidedenmark.dk). Desuden medvirkede FZ-guide Lars Juel Hansen med viden om de lokale fiskepladser.

IMG_1195-1Kurset i Rørvig vil fremover være en tilbagevendende begivenhed både forår og efterår. Næste kursus er programsat til 18.-20. september 2015, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Kurset henvender sig til både spinne- og fluefiskeren, hvor teoridelen er opdelt således, at Claus underviser spinnefiskerne samtidigt med, at Niels underviser fluefiskerne. Foredrag, hvor guiderne bl.a. fortæller om kyststrategi og fiskepladser, og om hvordan man bliver mere effektiv på kysten, foregår samlet.

Derudover afholder Claus og Niels et lignende weekendkursus på Sydsjælland d. 11. – 13. september 2015 med base i Vordingborg, hvor Fishing Zealand guide Nikolaj Martins deltager med lokal viden om de giftige fiskepladser i området. Også her er der allerede åben for tilmelding ved henvendelse til Niels eller Claus.

De bedste hilsener,

Niels Lagergaard Pedersen