Kategorier

Bloggere

Foredrag om pighvar i Roskilde Fjord

Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 18. Sted: Restaurant Store Børs, Roskilde Havn

ROLK inviterer til et spændende foredrag der er åbent for alle, som handler om fangst af pighvar. Tore Svendsen er kendt som en af Danmarks dygtigste pighvar fisker med spinnestang. Tore Svendsen vil denne aften og fortælle om sine erfaringer med fiskeri efter både pig- og slethvar – og lidt om andre fladfisk. Tore har igennem de senere år brugt en masse tid på at fiske hvar fra hans båd.

Foredraget kommer til at indeholde en masse om, hvor man skal lede efter pighvar, noget om hvilke tackler og grej der skal bruges, og ikke mindst hvordan man rent praktisk fisker efter dem.

”Båden driver stille op på skrænten, mens tacklet hopper hen ad bunden. Pludseligt mærkes det karakteristiske sug i stangen og en pighvar har taget agnen. Pighvarren er en spændende fisk for os lystfiskere, den kan blive rigtig stor og kan være svær at overliste”

Igennem de senere år har der været fokus på udsætninger og deres vandringer, men vi vil jo også gerne fange nogle af dem.

Pris: 200,- kr. + gebyr, inklusiv i prisen er en lækker anretning serveret af Restaurant Store Børs samt kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Tilmelding til foredraget: http://flexbillet.dk/rolk/event/1k6gof