Fisketure på Tissø – Lørdag d. 14. oktober kl. 8.00 og kl. 12.30

Gørlev og Høng Sportsfiskerforeninger inviterer til fisketure på Tissø, som afvikles i samarbejde med Kalundborg Kommune og Fishing Zealand.

Denne dag er der en enestående mulighed for at komme ud på Tissø i båd, for at prøve lykken ved at fange én af søens store gedder, aborrer eller måske en sandart. Foruden muligheden for at fange en fisk, går turene lige så meget ud på at fortælle lidt om søen og om hvor man skal fiske, hvis man skal have en ordentlig chance for succes som nybegynder, eller hvis man mangler lidt inspiration i fiskeriet.

Program:

Hold 1: Kl. 08.00 mødes vi ved bådene som ligger i Hallebyåen, ved Tissø roklub. Her vil dagens guider kort fortælle lidt om foreningerne og deres tilknytning til Kalundborg Kommune og Fishing Zealand, hvorefter deltagerne vil blive fordelt i de seks både som H.S.F. og G.S.F. råder over, i hver båd vil der være en kyndig guide og to-tre gæster. Vi forventer at være i land igen kl. 11.30.

Hold 2: Kl. 12.30 er det næste hold velkommen efter samme procedure som formiddagsholdet – her vil vi være i land igen kl. 16.00.

Tissø er meget vindfølsom, og vi sætter selvfølgelig sikkerheden i højsædet, og skulle det vise sig, at det blæser så meget, at vi vurderer, at det ikke er forsvarligt at sejle ud, vil der i stedet være mulighed for at fiske i et åstræk tæt på Tissø.

Der vil være mulighed for at låne fiskesæt, hvis man ikke selv har, og vores lokale grejsmed Tommy Petersen fra Sæby, har fremstillet en lille pose endegrej som vi gratis udleverer til alle deltagere.

Tilmelding: Ole Ganderup (Høng) tlf.: 20 28 52 26 e-mail: oleganderup@privat.dk

Klaus Larsen (Gørlev) tlf.: 22 17 68 80 e-mail: jaka@pc.dk senest dagen før kl. 18.00 – pladserne i bådene er begrænsede.

Ved tilmelding fortæller vi om, hvad du selv skal medbringe f.eks. redningsvest, varmt tøj, gummistøvler, fiskeudrustning osv.

 


 

Fladfisketur med Gørlev Sportsfiskerforening – Søndag d. 15. oktober kl. 9.00-13.00

Vi arrangerer en tur hvor man kan komme ud at fiske efter fladfisk fra kysten.

Klubben sørger for agn til turen, og skulle man ikke have en fiskestang og grej, er der også mulighed for at låne af klubben.

Sted: Vi mødes på Reersø havn ved Grillen (Ishuset) kl. 8.30 og kører herefter til fiskepladsen.

Der er en lille præmie både til junior og senior som fanger den største fladfisk på dagen

Tilmelding: Arne Nielsen tlf.: 40 85 59 93 senest torsdag den 12. oktober kl. 15.00 af hensyn til bestilling af børsteorme.

 


 

Guidet fisketur på Reersø efter havørreder – mandag d. 16. oktober kl. 8.00-15.00 (ca.)

Michael Jacobsen, medlem af Høng Sportsfiskerforening er guide for dagens arrangement. Han har fisket der i mange år og kender kysten som sin egen bukselomme. Det vil primært være havørreder vi fisker efter.

Sted: Vi mødes ved Gravlundstenen kl. 08.00, hvor vi aftaler hvor vi starter dagens fiskeri. Vi stopper fiskeriet kl. 15.00 (ca).

Udstyr: Kyststang 8-9 fod, kastevægt 7-30 gram. Fastspolehjul med plads til ca. 150-200 med line.

Hvis du er til fluefiskeri med fluestang, er du også velkommen, da de valgtekyststræk også er til fluefiskeri. Waders kan være en god ide, men ikke nødvendig på alle fiskepladser på Reersø. Husk dog regnjakke eller vadejakke. En madpakke og en kande kaffe/the er en god ide at have med på turen.

Tilmelding: Michael Jacobsen på tlf.: 40 16 99 67 senest lørdag den 14. oktober kl. 15.00. NB! Ved for få tilmeldinger, bliver arrangementet aflyst.

 


 

Streetfishing på Kalundborg Havn, Havneparken – tirsdag d. 17. oktober kl. 10.00 – 16.00

Kom og vær med til en spændende dag på Kalundborg Havn!

Fishing Zealand, Kalundborg Kommune og Kalundborg Sportsfiskerforening tilbyder en oplevelsesrig dag for alle interesserede, børn med forældre/bedsteforældre, unge og voksne.

Kalundborg Sportsfiskerforening står klar med og tilbyder lån af fiskestænger, fiskegrej og forskelligt agn til fiskeriet på havnen!

Der er mulighed for at fange forskellige fladfisk, sild, makrel og torsk fra kajerne i Kalundborg Havn.

På Havneparken vil Kalundborg Sportsfiskerforening vise, hvordan man flår en skrubbe og renser fisk.

Der vil også blive grillet nyfangede fisk, så man dagen igennem kan få smagsprøver på fiskene.

Hver time er der indvejning af fangede fisk, og dagen afsluttes kl. 16 med præmier til de tre største fisk.

Der er både en konkurrence for børn og én for voksne!

Arrangementet er gratis for alle deltagere!

Hvor: Mødestedet og udgangspunktet for fiskeriet og dagens aktiviteter er Havneparken.

 


 

Fisketur i Kaldred Put and Take – torsdag d. 19. oktober kl. 10.00 – 16.00

Kom og vær med til en spændende dags fiskeri i Kaldredgårdens Put and Take.

Fishing Zealand, Kalundborg Kommune og Kalundborg Sportsfiskerforening tilbyder en oplevelsesrig dag for alle interesserede, børn med forældre/bedsteforældre, unge og voksne.

Kalundborg Sportsfiskerforening står klar med og tilbyder lån af fiskestænger, fiskegrej og forskelligt agn til fiskeriet i søen!

Påklædning i forhold til vejret og meget gerne gummistøvler samt godt humør!

Kaldred Put and Take har givet en stor rabat på dagens fiskeri. 100,- kr. pr. voksen og 50,- kr. pr. barn. Hver deltager må tage 3 fisk med hjem!

Kalundborg Sportsfiskerforening medbringer grill til tilberedning af fangster til smagsprøvning.

Der er indvejning kl. 16 og præmie til de tre største fisk. Der er både en konkurrence for børn og en for voksne!

 


 

Fisketur med turbåd fra Røsnæs Havn, Nyby – fredag d. 20. oktober 10.00 – 16.00

Kom og vær med til en spændende dag på Røsnæs Havn!

Mødestedet og udgangspunktet for fiskeriet og dagens aktiviteter er det nye Maritime

Aktivitetshus på havnen. Hvis det blæser meget på dagen vil fiskeriet tage udgangspunkt inde fra Kalundborg Havn, Havneparken. Deltagerne vil i så fald blive kontaktet om det.

Fishing Zealand, Kalundborg Kommune og Kalundborg Sportsfiskerforening tilbyder en oplevelsesrig dag for alle interesserede, børn med forældre/bedsteforældre, unge og voksne.

Kalundborg Sportsfiskerforening står klar med og tilbyder lån af fiskestænger, fiskegrej og forskelligt agn til fiskeriet på vandet nord for havnen.

Der fiskes med turbåden ”Marianne F” fra kl. 10.00 – 14.00. Alt afhængigt af tilmeldingerne kan der blive tale om enten en to timers eller fire timers tur.

Prisen for at deltage er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn

Der fiskes efter fladfisk – rødspætter, skrubber og ising.

Tilmelding: Hans Munk tlf. nr. 21 22 55 99 eller email hans@munk.mail.dk.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 18. okt. kl. 15.00 af hensyn til indkøb af agn (børsteorm) og plads på båden

Der er plads til 26 deltagere på båden, derfor gælder først-til-mølle-princippet.

 


 

Aktivitet på havnen med naturvejleder Morten Lindhard:

På havnen og i Det Maritime Aktivitetshus vil der samtidig foregå spændende arrangementer for dem, der ikke kommer ud på vandet.

Der vil være mulighed for at fiske fra havnekajen og naturvejleder Morten Lindhard vil vise hvordan man fanger krabber med madding eller stryger rejer og andre bunddyr på det lave vand. Der findes waders til udlån.

Vi laver akvarier med de fundne dyr og kl. 11 og 14 bliver der en gennemgang af det vi har fanget, og vi ser på detaljer i lup vist på storskærm. Hvordan får dyrene ilt? Hvornår forsvinder ilten? Hvordan lever dyrene?