Ørredfiskeri i Ladegårdssøen – Mandag d. 16. oktober

Ølsted og Frederiksværk Sportfiskerforening inviterer til ørredfiskeri i foreningens ørredvand Ladegårdssøen. Foreningen stiller med et par friske instruktører, der kan hjælpe og guide til et par gode fiskeoplevelser mellem kl 10 og 14 – uanset om du er øvet eller aldrig før har rørt med en fiskestang.

Alle børn mellem 8 og 14 år er velkomne til arrangementet, i følge med en voksen. Der stilles fiskestænger og udstyr til rådighed for op til 25 deltagere.

Husk praktisk og varmt tøj og tag gerne en madpakke med.

Tilmelding efter først-til-mølle-princip, inden d. 11. oktober på www.facebook.com/groups/155611881574035/ eller ved at ringe til Kaj Larsen 50546064

 


 

Fiskeskole på Hundested Havn – tirsdag d. 17. oktober

På Hundested Havn vil der være mulighed for at prøve kræfter med lystfiskeriet. Børn, der ifølge med en voksen vil prøve at fiske, kan både låne grej og få hjælp og instruktion af Fishing Zealands guide Rune Westphal. Rune vil kunne fortælle om havnen, lystfiskeri og desuden hjælpe til med at prøve at fange nogle af havnens fine fladfisk.

Fiskeskolen har åbent mellem 10 og 14 og har plads til 10 besøgende. Tilmelding til arrangementet sker ved at kontakte Rune på seatroutfisher@seatroutfisher.com

Medbring gerne en madpakke og ikke mindst påklædning der kan matche vejret på dagen

Mødested: ved det blå fiskerhus

 


 

Fiskeskole på Liseleje Havn – onsdag d. 18 oktober

Fra Liseleje mole vil der være mulighed for at prøve kræfter med lystfiskeriet. Børn der ifølge med en voksen vil prøve at fiske, kan både låne grej og få hjælp og instruktion af Fishing Zealands guide Rune Westphal. Rune vil kunne fortælle om området, lystfiskeri og desuden hjælpe til med at prøve at fange nogle af områdets fine skrubber.

Fiskeskolen har åben mellem 10 og 14 og har plads til 10 besøgende. Tilmelding til arrangementet sker ved at kontakte Rune på seatroutfisher@seatroutfisher.com

Medbring gerne en madpakke og ikke mindst påklædning der kan matche vejret på dagen.

Mødested: ved den store mole

 


 

Fiskeskole på Lynæs Havn – fredag d. 20 oktober

Fra Lynæs Havn vil der være mulighed for at prøve kræfter med lystfiskeriet. Børn der ifølge med en voksen vil prøve at fiske, kan både låne grej og få hjælp og instruktion af Fishing Zealands guide Rune Westphal. Rune vil kunne fortælle om havnen, lystfiskeri og desuden hjælpe til med at prøve at fange nogle af områdets fine fladfisk.

Fiskeskolen har åben mellem 10 og 14 og har plads til 10 besøgende. Tilmelding til arrangementet sker ved at kontakte Rune på seatroutfisher@seatroutfisher.com

Medbring gerne en madpakke og ikke mindst påklædning der kan matche vejret på dagen.

Mødested: ved badehuset

 


 

Vandløbstur til Havelse Å – Torsdag d. 19. oktober

Ølsted og Frederiksværk Sportfiskerforening inviterer til oplevelsestur langs Havelse Å. Kaj Larsen fra foreningen vil demonstrere forskellige faunaundersøgelser og de deltagende kan vil kunne få et indblik i insekternes liv, der kan være med til at afsløre vandløbskvaliteten. Der vil ligeledes være mulighed for at se på foreningens arbejde med at skabe gydebanker i åen til de havørreder, som trækker op fra fjorden.

På dagen vil man endvidere få muligheden for at studere insekter og fisk fra åen på nærmeste hold. De vil nemlig blive præsenteret i et par akvarier.

Arrangementet starter kl 12 ved Strøllelille Bro og varer frem til klokken 15. Husk endeligt varmt tøj og gerne praktisk fodtøj til vandreturen.

Kontaktperson Kaj Larsen mobil: 50546064