Kategorier

Bloggere

HUSK AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN!

Fishing Zealand konferencen afholdes d. 11. november i Kalundborg Kommune. 

Så er det atter tid til årets Fishing Zealand konference. Konferencen bliver i år afholdt i Kalundborg Kommune på Kragerup Gods, d. 11. november fra kl. 9.00-16.30.

Konferencen vil i høj grad tage udgangspunkt i Fishing Zealands kerneværdier, der på bæredygtig vis gavner miljøet, det lokale erhvervsliv og den sociale indsats over for børn og unge. Endvidere vil konferencen fokusere på visionerne for fremtidens lystfiskeri i relation til Fishing Zealand projektets mange fokus- og arbejdsområder.

Vi håber naturligvis, at så mange som muligt deltager i konferencen, så vi sammen kan udvikle Fishing Zealand som helhed, såvel som med en masse fremtidige enkeltstående aktiviteter og tiltag.

Dagen er således en oplagt mulighed for lystfiskere, frivillige, politikere, kommunaltansatte, virksomheder, guider og andre interesserede til at mødes, skabe netværk og udvikle sammen. Har du interesse i projektet så mød op, da mange gode samarbejder udspringer sådan en dag. Netop disse samarbejder er i høj grad det, der kendetegner Fishing Zealands mange projekter.

Det fulde program med spændende oplægsholdere og workshops annonceres på Fishing Zealands blog i nærmeste fremtid. Deltagelse i konferencen er gratis.

Håber vi ses d. 11. november.

Vi glæder os til at byde velkommen.