Kategorier

Bloggere

Foredrag på Halsnæs Bryghus i FZ-kommunen Halsnæs

20170228_202215

Tirsdag den 28. februar var 46 mennesker samlet til mit udsolgte foredrag på Halsnæs Bryghus http://halsbryg.dk/ Stemningen var fra starten god, og jeg fik hilst på flere kendte ansigter, da jeg ankom til et allerede godt fyldt ”Bolværket” som lokalet, hvor foredraget skulle holdes, hedder.

img_7272Først blev der serveret Bryghusets lækre buffet, hvortil folk selvfølgelig nød deres indkøbte gode Bryghus øl i de super hyggelige rammer på havnen i Hundested.

Selve foredraget omhandlede havørreden i saltvand og indeholdt bl.a. planlægning og strategi på kysten, kystfiskerens årshjul, spin- og fluegrej, Fishing Zealand og vandpleje, typiske kystpladser og hvordan de fiskes og til slut en fiskeguides historier.

Jeg fik meget positiv feedback efter foredraget, og det er altid spændende at høre andres erfaringer udi kystfiskeriet samt være med til at give tips og tricks til større succes på kysten og sprede det gode budskab om bæredygtigt lystfiskeri.

Hvis foreninger, klubber, spisesteder eller andre instanser er interesseret i at booke mit foredrag så læs mere om indhold mm. her http://www.fabulousflyfishing.dk/334064016

20170228_201906Næste arrangement på Bryghuset er onsdag den 31. maj kl. 18-21, hvor bindesession #5 “Natfluer med mad og øl” løber af stablen som opvarmning, inden Natkonkurrencen i 4 FZ-kommuner den 10. juni. Der må fiskes fra kl. 20-08 på Nordkysten og i Roskilde fjord.

Se mere om disse arrangementer på www.fabulousflyfishing.dk , www.fishingzealand.dk og www.fishtrip.dk i den kommende tid.

Knæk og bræk Keld